Glamping

Från 21/6 står våra Glampingtält uppe på berget och välkomnar dig till en fullständigt magisk mix av camping och lyx! Följ stigen ner så står du med fötterna i havet! Här kan du varva ner och njuta av underbar skärgårdskänsla. Kom ett par dagar eller stanna lite längre! Kvällen ramas in med middag som serveras på vår nyöppnade restaurang Nämdö Bistro & Champagnebar – kan det bli bättre?! 

Se ledigt boende och boka online – välkommen till oss i sommar!

Glamping med havsutsikt

Vi erbjuder lyxinramad camping i canvastält uppe på berget med fantastisk utsikt över havet! Tälten är mysigt inredda med dubbelsäng, mattor, lyktor, sittmöbler, eluttag, fläkt, kylbox, vinglas och annat som ger en lyxig och relaxad känsla. Varje tält står på en egen terrass med sittmöbler, bord och solsängar. Här njuter man av utsikten och bara har det välförtjänt bra! Det finns även tillgång till vedeldad bastu direkt vid havet. 

Vi har två tält som bokas inklusive halvpension. Välkommen!

Glamping med halvpension

I login ingår övernattning i lyxigt och smakfullt inredda canvastält samt en trerätters middag som serveras på nyöppnade Nämdö Bistro & Champagnebar. På morgonen kommer vi upp med en frukostkorg med godsaker för en härlig frukost vid tältet. 

Pris per natt är 4500 kr för två personer och inkluderar: 
– Övernattning i canvastältet med bäddad säng och badhandduk. 
– Trerätters middag på Nämdö Bistro & Champagnebar (dryck ingår ej) 
– Frukostkorg levererad till tältet 
– Tillgång till vedeldad bastu som bokas på Nämdö Bistro & Champagnebar 
– Avresestäd

Enkelrumstält för en vuxen kostar 4000 kr inklusive samma som ovan. Möjlighet till två extrabäddar för barn upp till 14 år på bäddad, bekväm uppblåsbar madrass, 750 kr/natt/barn exklusive middag.